ОТКРИВАНЕ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА В ОБЩИНА ОРЯХОВО

Създадена на Петък, 15 Септември 2017

1  2  3  4  5  6  7

Този 15 септември, откриването на новата 2017/ 2018 учебна година, за ученици и учители в община Оряхово бе по-специална, тъй като министърът на образованието и науката – Красимир Вълчев бе избрал пред всички големи и малки училища в България, да открие учебната година именно в ОУ „Н.Й.Вапцаров”, в оряховското село – Селановци.

 

Министър Вълчев бе посрещнат в кабинета на един много обичан от учители и ученици директор – г-жа Петя Русинова, както и от кмета на община Оряхово - г-н Росен Добрев, които не пропуснаха възможност да

„помолят" да бъде отправен така необходимият за всички „поглед” към Северозапада.

 

Областният управител за област Враца - г-жа Малина Николова и народният представител от 44-то Народно събрание – г-жа Петя Аврамова също споделиха празника в с. Селановци.

 

Учебната година разбира се бе открита подобаващо и във всички останали училища и детски градини на територията на общината, където специални гости бяха различни представители от общинска администрация Оряхово, винаги съпричастни по отношение на тържествата в този толкова важен и емоционален за ученици, учители и родители ден.

 

Община Оряхово 2017

Община Оряхово. Всички права запазени! © 2018