Официална церемония по Награждаване

Създадена на Петък, 10 Март 2017

Официална церемония по Награждаване на участници постигнали ниво БРОНЗ в Международната награда на херцога на Единбург – България в град Оряхово

 

1 4 

 6

На 6-ти март 2017г. в град Оряхово се състоя Първата изнесена официална церемония по награждаване на участници постигнали ниво бронз в Международната награда на херцога на Единбург-България.
         В празничната атмосфера на ресторант „Старата къща“, Николета Славчева, Теодора Йорданова и Вени Петрова получиха своите отличия- значка и сертификат, лично от г-жа Любомира Велчева - Изпълнителен Директор на Наградата за България и г-жа Румяна Декова- Председател на ОбС Оряхово, която поздрави участниците за постиженията и им пожела много бъдещи успехи.
         Трите млади „херцогини“ споделиха, че най-ценното за тях е усещането за независимост. То ги е накарало да бъдат отговорни към целия процес и към действията им за постигане на поставените цели.
         В дългият път към успеха участниците имаха безрезервната подкрепа на своите лидери - Гинка Чобанова, Габриела Велкова, Добромир Дочев и Мартин Войков, както и на менторите в определените направления на Наградата.
         Специални благодарности бяха отправени към спонсорите на това тържествено мероприятие, които повярваха в младежите на Оряхово и ги подкрепиха морално и финансово:
Росен Добрев - Кмет на Община Оряхово, общинските съветници - Камен Петров, Петьо Василев и Стелиян Стефанов, Шато „Бургозоне“, „Хидком“ АД, „Агротехрем"ООД.

Събитието бе уважено от общински съветници, директори, учители, представители на културни институции, родители, съмишленици на програмата, Лидери към Наградата от град Мизия и град Козлодуй.

 

Община Оряхово. Всички права запазени! © 2019