Покана

Създадена на Понеделник, 14 Ноември 2016

ПОКАНА

ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ

горскостопански план за горските територии, собственост на община Оряхово.

Регионална дирекция по горите – Берковица и Ръководството на община Оряхово, уведомяват обществеността и заинтересованите органи, че е изработен горскостопански план за горските територии, собственост на община Оряхово.

            На основание чл. 90, ал.2 от Наредба № 18 / 07.10.2015 г. за инвентаризация и планиране в горски територии на 21.11.2016 г. (понеделник) от 14:30 часа в сградата на ТП Държавно горско стопанство Оряхово с адрес гр. Оряхово, ул. “Коста Лулчев” № 5 ще се проведе ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ на изготвения горскостопански план за горските територии, собственост на община Оряхово.

Материалите от извършената инвентаризация и изготвения горскостопански план са на разположение на заинтересованите лица и органи както следва:

           

В община Оряхово, гр. Оряхово, ул. “Андрей Чапразов” № 15, всеки работен ден от 9:00 до 17:00.

           

           

Становища, писмени предложения и препоръки по предмета на общественото обсъждане се приемат до датата на общественото обсъждане:

-         писмено в сградата на община Оряхово, гр.Оряхово, ул.“ Андрей Чапразов ” № 15

-         на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  ;  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Община Оряхово. Всички права запазени! © 2018